Европейският съд осъди България да плати повече от 200 000 евро на турски гражданин
20.11.2018
Влак дерайлира в Кресненското дефиле: очаква се движението да бъде възстановено до 48 часа
20.11.2018

Малката Памела разчита на Вашата помощ

Искаме да Ви запознаем с историята на 17-годишната Памела, която вече в продължение на години се бори за живота си и днес повече от всякога има нужда от Вашата помощ.

Памела страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от спешна операция в Турция, която да ѝ даде шанс за пълноценен живот. Вече 6 години момичето се поддържа единствено благодарение на ежеседмична хемодиализа. Заболяването забавя физическото развитие на младото момиче, уврежда организма му и не му позволява да ходи на училище, да излиза с приятели и да води нормален живот.

Случаят на Памела неведнъж се е появявал в медийното пространство, но никога не е получавал нужното внимание. Така години наред 17-годишната Памела таи надеждата за бъбречна трансплантация, до която никога не се стига.

За съжаление състоянието на момичето непрекъснато се влошава и шансовете и за дълъг и пълноценен живот намаляват. Медицинските специалисти я смятат за отличен кандидат за трансплантация, но семейството ѝ няма финансовата възможност да се погрижи за своето болно дете.

Тук идва нашата роля. 24 000 евро е сумата, която ще даде на Памела шанс за живот, добро образование и пълноценно развитие. Време е да се обединим и като общество да се погрижим за едно 17-годишно момиче, което мечтае да оцелее. Дори най-малкият принос има значение.

Дарителска сметка ОББ IBAN: BG46UBBS80021074694440 
Титуляр: Памела Мирославова Йосифова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *