Природозащитници протестират срещу унищожаването на Пирин пред Министерски съвет
27.12.2018
Полезно или вредно е свинското месо?
27.12.2018

Малката музикална звезда Виталия с нов коледен хит

Неотдавна ви запознахме с таланта на едно малко момиче от Мездра, което не спира да изумява публиката с авторските си песни.

Елизабет Виталиева, позната на голяма част от публиката като Виталия е само на 8 години, а вече има две авторски песни и още една, която е на път да изненада публиката скоро. Навръх Коледа, малката певица изненада своите почитатели с новата си авторска песен, включваща топли послания към аудиторията – „Коледа“. С нея, Виталия призовава всички да запазят детското и доброто в себе си. Песента е по музика на майка и Миглена Ценова, текст на талантливата Олга Върбанова, а аранжиментът е на Димо Филипов продуцент на (Севекомс мюзик). Клипът е направен в столичното фото студио ,,Мойте моменти“

Елизабет ходи на уроци по пиано, пее във вокална група и ходи на солфеж, също така тренира хип хоп танци. Мечтата на малкото момиче е да има собствен албум. В момента работи по множество нови проекти.  Третата авторска песен ще излезе към пролетта, записана е и ще носи заглавието ,,Дете на България“, а снимките ще бъдат на връх Шипка.

 

Елизабет Виталиева е отличничка в СУ,, Иван Вазов“ с класен ръководител Венета Чобова. Всички почитатели на малкото и талантливо момиче, могат да следят нейния напредък в страница Елизабет Виталиева официал.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *