Васил Лазаров предлага рибни продукти на световно ниво
07.04.2017
Международна Конференция CooperActive II
17.08.2017

Къща за гости Кристал – подходящото място за еко туризъм в Триград

Еко къща за гости Кристал

Триград – едно от забележителните райски кътчета в България, сгушено на китно място в сърцето на Родопите в близост до Девин, област Смолян. Всеки от нас би искал да посети селото, ако разбере какви забавления би могъл да преживее и на какви прекрасни места може да отседне. Едно от тях е кокетната къща за гости Кристал, разположена в Новия квартал на Триград.

Къщата предлага възможност за еко туризъм, тъй като всички храни и напитки, които се предлагат в нея, са приготвени от собствено стопанство и с голяма доза любов. Гостите могат да опитат от известния в цяла България Мурсалски чай, известен още като Триградски, еко домашно сладко, еко доматен сок, еко медец от собствен пчелин, както и вкусно приготвени домашни мекици по родопска рецепта.

В Къща за гости Кристал могат да отседнат до 10 души, като на тяхно разположение са две двойни и две тройни стаи, оборудвани с телевизор с цифрова телевизия, хладилник и тераса със страхотен изглед към Родопите. Гостите могат да се възползват и от безплатен паркинг, както и от обширната градина с барбекю на октрито, изключително подходящо за летните месеци.

За любителите на екстремните преживявания, стопаните на къщата предлагат разходки до пещерата „Дяволско гърло”, Триградско ждрело и Харамийска пещера, които се намират в близост до селото. Истинските запалени туристи не бива да пропускат да посетят местността „Чаирите”, където освен красиви вековни дървета, ще видят и няколко свлачищни езера, а по пътя за тях могат да се натъкнат на красотите „Пияната гора” и „Пробития камък”, наречен от местните „привалете камен”.

Не се колебайте да направите резервацията си в къща за гости Кристал, като позвъните на телефон: 0889 268 996.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *