Мъж от Обединеното кралство е напълно излекуван от ХИВ
06.03.2019
Днес отбелязваме Международния ден на жената
08.03.2019

Красна поляна се радва на будно общество

Сред българското общество неведнъж е забелязано, че има желание за промяна, но няма ясна концепция, нито формулирани цели. Една част от населението в столицата, обаче демонстрира завидна гражданска позиция и представя кратко и отчетливо исканията си.

Жителите на район Красна поляна са показвали неведнъж, че имат твърда позиция, относно промените които желаят. Хубавите неща се случват, когато представители на властта и жители гледат в една посока. Такава е настоящата ситуация в познатия с немалкото си проблеми, столичен квартал Красна поляна. След като за пореден път жителите му изявиха недоволството си в няколко конкретни аспекти, общественикът Георги Миланов, който споделя вижданията на своите съкварталци, даде интервю пред Bulgaria On Air, в което наблегна на наболялата нужда от решаване на проблема с виетнамските общежития.

В живо предаване, излъчвано в медията, той запозна аудиторията с идеята за конкретни действия, които биха решили генерално проблема. От това стана ясно, че мерки ще бъдат взети и най-после предстои да станем свидетели на явна симбиоза между общество и власт.

Сред останалите неща, касаещи жителите в района е реновирането на култовия стадион Септември и неговото трансформиране в една европейска спортна база, която да предложи на малки и големи условия за успешно спортно развитие в няколко направления.

Живущите в Красна поляна настояват още за инфраструктурен проект, който да осигури безопасното движение и да намали проблема с трафика в района.

Това са опорни точки, чието развитие гражданите очакват с нетърпение. Те споделят своята нетърпимост към това, че се налага толкова често да излизат на протести, повтаряйки едни и същи искания, оставащи нечути.

Екипът на novinitednes.bg ще следи ситуацията в района отблизо и ще информира читателите си за всичко случващо се в него.

Снимка: https://www.bgonair.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *