Поройните летни дъждове взеха поредната си жертва
25.07.2018
Учени откриха езеро под ледовете на Червената планета
26.07.2018

И в България можело?! Рекламна агенция подава ръка на малкия и среден бизнес в страната

От вече осем години, на вниманието на всички фирми от малкия и средния бизнес, рекламна агенция GCH Digital представя услуги в сферата на онлайн рекламата. От самото си създаване фирмата си поставя за цел да помогне на българския бизнес.

На теория звучи наистина заучено, но разликата тук се вижда осезаемо, благодарение на това, което прави агенцията за своите клиенти, а именно – изключително ниски цени за конкурентна и ефективна реклама. Това дава възможност на всеки българин, който развива фирма, независимо от сферата й на дейност, да си позволи полезна реклама, без да се притеснява, че за целта ще бъде нужен огромен финансов ресурс.

Невъзможността да си позволят скъпа реклама, отказва много голяма част от управителите на малки и средни компании изобщо да пристъпят към търсенето на подобно решение, популяризиращо бизнеса им.

GCH Digital работи върху различни проекти през годините и разработва множество стратегии, с цел подобряване на своите услуги и въвеждане на нови, които допълнително да улеснят малките и средни предприемачи в страната. Сега фокусът пада върху услуга, която ще предложи на клиентите буквално всичко в едно – корпоративно видео. Това е метод, използван и утвърден в световен мащаб като най-ефективен за целите на рекламата. Тази услуга е изцяло съобразена, както с клиентите на агенцията, така и с предпочитанията на широката аудитория.

Какво иска да види всеки потенциален клиент?

Накратко, в днешни дни, клиентът е разглезен. Какво ще рече това? В забързаното си ежедневие, съвсем естествено, никой не желае да гледа противно дълги рекламни клипове, да чете досадни рекламни текстове, нито да разглежда един куп снимки, за да успее да вземе нужното му, а именно кратка и ясна информация за предлаганото от конкретната фирма. Точно в това се изразява новото предложение на рекламна агенция GCH Digital. Корпоративното видео се състои от професионално направени кадри с видеокамера и дрон, подкрепени с кратък текст и специално подбрана музика. Целият видеоклип трае между 30 и 50 секунди и представя само най-важните аспекти от фирмата, които показва на публиката.

Видеото се заснема с видеокамера, като за получаването на перфектни кадри се използва и дрон. Дронът има функционалността да заснеме и представи ясно и точно местонахождението на рекламирания обект. Това включва още – инфраструктура, близки значими обекти, заснемане на обекта от всички страни и други. Без никакво значение от сферата, в която се развива бизнеса ви, специалистите, работещи в GCH Digital, ще заснемат отлични кадри, представящи напълно реално на аудиторията, но по професионален начин, дейността и визията ви.

През годините, рекламната агенция е установила, че потенциалните клиенти се интересуват само от това коя е фирмата, какво предлага и къде може да бъде открита. Всичко друго тежи като информация и не постига нищо различно от това, да загуби трайно аудиторията.

Едно от нещата, с които можем да разпознаем рекламна агенция GCH Digital е нейната прозрачност в отношенията с всеки, който и се е доверил. Още тук е редно да споменем и цената, която ще струва на клиентите на GCH Digital, за да се възползват от услугата корпоративно видео. За да подпомогне възможно най-много фирми, от малкия и средния бизнес, GCH Digital предлага продукта корпоративно видео на промоционална цена до 30.11.2018г. Промоционалната цена на услугата е в размер на 600лв., което е 60% отстъпка от реалната й стойност, след изтичане на посочения период – 1500лв.

За пореден път GCH Digital показа, с видими действия, че си сътрудничи с малкия и среден бизнес в страната. Рекламната агенция се стреми винаги да адаптира продуктите си в интерес на обикновения българин, който има право на ефективна реклама за фирмата, която е създал, независимо от мащабите й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *