Колекторски фирми заплашват потребители с изтекли задължения
07.01.2019
Арестуваха крадците на картините на Майстора
07.01.2019

Истинските хора са вечни! Поклон пред паметта на Иван Ласкин!

Вчера цяла България потъна в скръб от загубата на известния български актьор Иван Ласкин. Той ни напусна само на 48 години, но неговото изкуство, неговите възгледи, неговата прямота и истинност, оставиха дълбок отпечатък и очевидно бяха високо оценени от българския народ. Доказателство за това е силният отзвук в социалните мрежи и медиите за масова комуникация. Почти не се намери профил на потребител, който да не е споделил новина за смъртта на Ласкин, негов цитат или видеоклип с негово участие.

Само ден преди Ивановден, актьорът пое своята последна глътка въздух. Както, може би не изненадва никого, се появиха хора, които се възмутиха от масовото споделяне на информация за кончината на големия актьор. Неговите проблеми с алкохола и страстта му към лова, се оказаха в центъра на коментарите, свързани със смъртта на Ласкин.

Истината е, че независимо от страстите и пороците си, Иван Ласкин е човек, за който дълго се страда, а липсата му не се запълва никак. Ласкин показа на всички зрители, че той ги чувства, не като хора, които посещават представленията му или го гледат по телевизията, а като истински близки. Това стана ясно, когато малкият Васко от Васко да Гама от село Рупча“ порасна дотолкова, че се изправи пред всички в ефир и каза: – „Аз имам тежък проблем с алкохола. Аз пия много алкохол! Исках да го призная, защото така правят мъжете!“ – в предаването на Мартин Карбовски „Директно“, излъчвано по Нова телевизия. Колко от критиците на порока му не пият и колко от тях имат силата да признаят слабостта си публично?!

Някои ценители на езотериката и паранормалното пък намесиха страстта на Иван Ласкин към лова, като изказаха предположенията си, че актьорът е влошил кармата си, заради многобройните убити животни от неговите ръце… Поредното безумие, което за жалост наблюдаваме.

Не можем да измием позорното отношение на хора, които не ценят значимото, което е оставил човек след себе си, нито да заличим поне част от него, но можем да направим едно, а то идва от сърцата ни:

Почивай в мир, големи Васко да Гама от село Рупча! Ще те помним като изключителен артист, голям човек и най-вече, като Иван Ласкин, който ни показа колко сила има в себе си!

Погребението ще се състои утре, 8-ми януари, от 12:30 в храма „Свети Седмочисленици“.

Екипът ни изказва най-искрените си съболезнования, както на близките на великана Иван Ласкин, така и на целия български народ, който изгуби един голям човек и артист!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *