Пистолет-ключодържател от онлайн магазин ЗаКлюч
Идеи за празнични подаръци
15.11.2016
Адвокатско дружество "Пенков, Марков и партньори"
PM&P подкрепя каузата на Бала на Германската икономика в България 2017
17.11.2016

Изхвърляне на мебели от таван или мазе

Гордите собствениците на големи жилища с просторни тавани или сутерени са щастливи, че имат достатъчно пространство за съхранение на всякакви предмети и покъщнина в собствените си домове. Но както много от нас знаят, „многото място за съхранение“ често може да стане „твърде претоварено“ с течение на времето. Когато това се случи, ще бъдете възпрепятствани да използвате тавана или мазето си в пълния им потенциал.

Ако този проблем ви звучи изключително познато, но не сте сигурни откъде да започне с почистването и премахването на излишния боклук от таванско помещение или мазето, хамали в София са изцяло на ваше разположение.

Те предлагат експертни услуги по преместването на боклука и мебелите от мазето и тавана ви, без да се налага да поемате разходите и неприятностите по плащането на такси за сметище и рециклиране. Хамалският професионален екип ще работи за вас, за да ви отърве от прекомерно натрупаните мебели и боклук в дома ви, ще се грижи за цялата тежката работа и извозването на боклуците до подходящото сметище вместо вас.

Изхвърляне и извозване на мебели и отпадъци от тавана

Таваните са първокласни локации за натрупването на излишък от боклуци. Мебели, стари електроуреди, кутии от стари дрехи, книги, записи и документи, това са най- често оставяните в таванските помещения неща и най- често забравяните там предмети. Това не винаги може да бъде пречка, но в много случаи натрупването на всякакви предмети на тавана може да се превърне в сериозен проблем. Ако в дома ви има проблем със заледяване през зимните месеци, натрупаната покъщнина може да попречи да се формира таванска изолация, необходима за предотвратяване на скъпоструващите щети по покрива. Или направете така, че старата покъщнина да освободи място на новите мебели, които се нуждаят от някакво съхранение. Във всеки случай, хамалските бригади предлагат качествени услуги за почистване на таванските помещения, които имат нужда от това.

izvozvane-na-otpadaci

Изхвърляне на мебели и вещи от мазето

Мазетата са другото помещение в дома ви, в което се натрупва огромно количество боклуци. Това може да се превърне в проблем, ако сутерена се наводнява, ако се нуждаете от свободното пространство, което ви осигурява мазето.

Ако имате нужда от помощ за почистването на мазето от влага и мухъл или ако мазето ви просто е претъпкано с всякаква покъщнина и вещи, хамалските бригади предлагат бързи, компетентни, професионални услуги по преместване боклуци и почистване, с които не можете да се справите сами.

От тавана и мазето хамалите могат да изнесат всичката ненужна бяла техника, мебели и вещи, които отдавна са забравени и ненужни. Ще почистят и ремонтират всичко професионално.

Достатъчно е да се обадите на избраната от вас хамалска бригада, за да уточните адреса, необходимата ви услуга – изхвърляне на мебели, деня, в който ще се извърши почистването и извозването на боклука.

Възможно е да се наложи да попълните и формуляр, който се изисква за извършване на услугата, който в последствие ще ви даде правото да правите рекламация, ако услугата, която сте заявили, не е извършена качествено и в указания срок.

Всичко, което бъде изнесено от мазето или тавана ви, ще бъде подходящо опаковано и здрави чували и извозено до сметището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *