Къде да търсим качествени коли под наем?
16.12.2016
Училище в Белозем спечели 2000 евро финансиране за система за компостиране
20.12.2016

Изхвърляне на боклуци при почистване на гараж, таван или мазе

Пролетта е сезонът, който е най- подходящ за подреждане и почистване на гардероба и гаража. Сортирайте дрехите, които ще продължите да използвате и следващата зима. Това, което вече не е на мода, го подарете на някой или просто го изхвърлете. Всички останали дрехи изперете, изтръскайте и почистете така, както препоръчва производителя. Подредете всичко почистено и изпрано в задната част на гардероба, за да не ви пречи на летните дрехи и да не се праши при непрекъснатото отваряне на гардероба.

Минете с прахосмукачка стените, за да съберете всичкия събран прах там. Ако боята позволява, минете стените с й влажен парцал.

Почистване на отпадъци от хамали

Почистете подовете първо с прахосмукачка, след това с парцал с дезинфекционен препарат, за да сте напълно сигурни, че всички нечистотии са премахнати качествено.

След това можете да се преместите в гаража. Там със сигурност имате невероятно количество излишни вещи, които не ви трябват и просто си стоят там, за да ви пълнят гаража.

Ако все пак ви е писнали да се занимавате с почистване в последните няколко дена и искате да си починете, да се отдадете на почивка със семейството, обадете се на хамалите.

Те винаги са в готовност да се заемат с почистването на различни обекти. При предварителната уговорка за това какво искате да се направи, трябва да уточните кое искате да бъде изхвърлено и кое запазено.

Гаражът е помещение, което приютява автомобила ви, инструментите, които са ви необходими за ремонт на този автомобил, велосипедите на семейството и всичко, необходимо за тях.

Всичко, което не е свързано с превозните ви средства, трябва да се махне от гаража.

Извозване на отпадъци до сметище

Хамалите ще изнесат всичко ненужно, за да можете да използвате гаража си спокойно. Няма да се налага вие да отделяте от свободното си време и няма да се чудите как да ги изхвърлите, след като нямате товарен автомобил и лиценз за използване на сметището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *