Изчезналата рейнджърка е убита от свой приятел
10.12.2018
Батерията на Тесла е изплатила 1/3 от стойността си за 1 година
10.12.2018

За пошлостта, благотворителността и една различна Мисис България

Мисис  България Вселена Ана Иванова взриви социалната мрежа с пост, изобличаващ грозната реалност, в която живеем. Красивата българка избухна след отказ на различни медии да популяризират благотворителна инициатива в помощ на НП „Детско здраве – Пирогов“, с чиято организация се беше заела тя. Липсата на, каквато и да била медийна подкрепа, разяри не само красивата българка, но и множество нейни последователи и приятели в социалната мрежа.

Постът, който бе следствие от гнева на Ана Иванова, гласи:

„За пореден път се убеждавам, че за да те отразят като новина в медиите трябва да си: плеймейт, спала поне с част от националния отбор по футбол; фолк певица, сменила екстеншъна си няколко пъти поне за седмица; мис нещо си, избрана в чалга клуб, но с амбиции и мислийки си, че е родена със синя кръв или някоя  „известна личност“ от инстаграм……
Преди броени дни направихме благотворителна кампания в подкрепа на национална програма „Детско Здраве – ПИРОГОВ“. В опита си да дадем повече гласност на кампанията и опитвайки се да съберем повече пари за децата на България, се свързахме с някои от големите медии, тв продукции, радиа – тактично ни казаха, че това не може да се отрази, защото „не е  в концепцията на формата“. Та изводът е: може да се обсъждат новини само дали Златка е бременна (защото явно това е нещо паранормално, ако се случи), Благо Джизъса колко е платил за уникалната си усмивка и ….абе целият свят се върти около Big Brother и куп пошли новини. 

Но когато става въпрос за ДОБРАТА НОВИНА, НОВИНА – СВЪРЗАНА С БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ТИ, НОВИНА – КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МАЛКО МИРОГЛЕДА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОБСЕБЕНИ ОТ ПОШЛОСТТА – НА НАС ТАКТИЧНО НИ КАЗАХА: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА КАТО НОВИНА НЕ Е НОВИНА!!! Добрият ример – също!
Бясна е меко казано, но явно в България има Война на световете, от толкова много еволюция на планетата само в родината ми времето тотално е спряло!“.
Ана Иванова не живее от дълги години в родината, но определено демонстрира интерес към случващото се в страната и явна позиция относно проблеми в обществото ни.
Тук идва въпросът защо масово медиите омаловажават наистина значимите проблеми, които касаят българската публика?
Екипът ни адмирира каузата на Мисис България Вселена Ана Иванова, както на всеки, който е готов да протегне ръка и да допринесе за един по-добър свят, в който да живеем и да израстват децата ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *