Пореден опит за избор на председател на Народното събрание
21.10.2022
Отбелязваме Деня на народните будители. Честит празник, българи!
01.11.2022

Защо водата е абсолютен лукс в България, през последните години

Омуртаг, Перник, Добрич… това са част от точките в страната, където жителите не се притесняват да забравят крана отворен, тъй като не ги грози опасност от наводнения. Съвсем не с шегувит тон, поднасяме въпроса – кой и защо допуска подобно бедствие в последните години и не е ли нелепа липсата на вода във времена на новации и технологии?

Изглежда в следващите години ни очаква бум на специализирани магазини за вода с различно предназначение – питейна, за хигиенни нужди и др.

21-ви век е характерен с използването на технологии, а за България, особено полезна се оказва комуникацията чрез социалните мрежи, поради липсата на вода за къпане. До тук със сарказма! От Новините Днес питаме кой и кога ще поеме отговорност за нечовешките условия, в които живеят множество домакинства в страната ни?! Кога ще спре водният кошмар, който преследва различни населени места в България през последните години?! Не на последно място – след засилената пропаганда, течаща във връзка със зарази и вируси, не е ли цинично да говорим за задължителни хигиенни норми, когато хиляди българи не разполагат с вода в домовете си?!

Снимка: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *