Сара Джесика Паркър си купи две къщи
13.06.2016
Вижте кои са най-търсените кадри в България
14.06.2016

Животоспасяващите продукти на „Спинор“ вече са на българския пазар

Животоспасяващите продукти на "Спинор" вече са на българския пазар

Spinor Bulgaria – цялостна защита от електромагнитни лъчения

През последните години прогресът ни донесе много удобства и възможности, но и редица проблеми. От една страна възможността да комуникираме с близките си в движение, да достъпваме информация където и да се намираме, да споделяме преживяванията си с текст, снимки и видео на живо ни спестява време, обогатява нашите знания и ни прави по-работоспособни. От друга обаче динамичното развитие на клетъчните мрежи и други безжични технологии поставя редица предизвикателства.

Заплахите

Все повече учени предупреждават за последиците, които излагането на електромагнитните лъчения оказва върху здравето. В комбинация с мръсния въздух в градовете, разпространяващите се „fast food” хранителни навици и увеличаващия се стрес последиците биха могли да са сериозни. Днес в много държави по света се отчита нарастване броя на раковите заболявания, все повече деца се раждат с вродени проблеми, увеличават се случаите на редица други болести, свързвани с цивилизования начин на живот, без да пренебрегваме вредното влияние върху околната среда.

Още по-голям е проблемът, когато си дадем сметка за повсеместността на този тип излъчвания – например дори и ние да използваме Wi-Fi, достатъчно е нашите съседи да са инсталирали такива антени, за да бъдем изложени на тяхното вредно влияние. Домовете, офисите, заведенията, парковете и дори планинските хижи – безжичните мрежи са навсякъде и днес става все по-трудно да открием място, където те да липсват.

Осъзнавайки важната роля на новите технологии в живота ни, но и рисковете, произтичащи от тях, все повече хора започват да търсят някакво равновесие между прогреса и устойчивия, здравословен начин на живот. Човечеството със сигурност няма да се върне да живее в пещерите, където да споделя ежедневните си преживявания чрез рисунки по стените и да комуникира с викове и димни сигнали. Налага се нуждата от решения, които да ни позволят да използваме новите комуникационни технологии, като същевременно предпазваме себе си и околните от потенциално опасното им влияние.

Решението

Добрата новина е, че такива решения вече има и на пазара у нас. Фирма „Фалкон Бест“ е официални вносители в страната на продуктите на „Спинор“, които осигуряват цялостна защита от различните типове информационни и комуникационни технологии. Компанията си партнира с водещи специалисти, включително Международния научно-изследователски фонд (МНИФ) и има за цел широкото информиране за рисковете от използването на нови технологии, както и осигуряването на средства за предпазване от тяхното вредно влияние.

Продуктите с марка „Спинор“ обхващат всички аспекти от вредното влияние на електромагнитните лъчения, включително предпазването от базовите станции на мобилните оператори, от Wi-Fi антените, както и това на телевизорите и мониторите. Този тип продукти са създадени на база на знанието за торсионните полета като информационен компонент на електромагнитните лъчения. Именно тези полета оказват влияние върху човешкото здраве, въздействайки върху неговия енергиен и информационен аспект. Решенията на „Спинор“ включват устройства като Vernada за предпазване от вредното излъчване на базовите станции, Vernada Geo за защита от Wi-Fi антени, Форпост-1 за предпазване от излъчването на монитори и телевизори, както и стикерите „Спинор“ за защита от излъчването на мобилни телефони, лаптопи, дигитални плеъри и други типове преносими устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *