Мащабни протести затвориха важни пътища в цялата страна
12.11.2018
България отказва да се присъедини към миграционния пакт на ООН
12.11.2018

Жестоко убийство в Горна Оряховица: издирват предполагаемия убиец

Поредно зверско убийство на жена разтърси българското общество. Този път мястото на престъплението е град Горна Оряховица, където на 10 ноември, в събота, беше открит трупа на 40-годишна жена с множество наранявания по тялото. Властите обявиха, че става дума за особено жестоко убийство, но към момента не е ясен нито извършителят, нито мотивът за престъплението.

Трупът на жената е открит в апартамент, собственост на неин познат. Името на собственика е Светльо, той е на 36 години и според съседите е наркозависим. Именно той подал сигнал, че в жилището има мъртва жена. Той споделил с властите, че нямал близки отношения с жертвата – те били просто познати. Полицията съобщава, че Светльо е задържан за разпит по случая, но е освободен малко по-късно.

Както стана ясно в процеса на разследване, през нощта в петък срещу събота в апартамента е имало шумно събиране. Съседите разказват, че цяла нощ се е чувала силна музика и мъжки гласове. Зловещите им разкази шокираха обществото. Те чували удари по стените и мъжки викове, но не заподозрели, че става въпрос за проява на агресия, която ще доведе до фатален край за една млада жена: смятали, че гостите просто се забавляват, търпеливо изчакали края на купона и щели да направят забележка на собственика на другия ден.

Смята се, че убийството не е предумишлено, а 40-годишната Мария е станала жертва на агресивно поведение, породено от консумацията на алкохол и, както предполагат съседите на Светльо, наркотични вещества. Собственикът на апартамента също имал следи от удари по лицето си, което кара жителите на блока в Горна Оряховица да мислят, че той също е бил бит от предполагаемия убиец.

Лицето, отговорно за жестокото убийство, все още се издирва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *