Мъж уби жената, с която живее
14.11.2022
Инкасо автомобил беше ограбен в столичен мол.
15.11.2022

Доверието в бащата на изчезналия Сашко от Перник, се топи сред доброволците, които издирват детето

Все по-често в миньорския град, нахлуват подозрения върху бащата на изчезналия Сашко. Таткото на 12 годишното момче, на когото е и кръстено детето, демонстрира все по-странно и подозрително поведение.

Припомняме, че малкият Александър изчезна преди 5 дни, в района на Профилакториума в пернишкия квартал Ралица, като от него няма никаква следа, независимо от изключителата по мащаби акция по неговото издирване. Цял Перник прие присърце, случилото се или поне версията, която беше представена от бащата – Александър Цветанов, като от петък стотици перничани, а дори и хора от други градове, търсят под дърво и камък следа от Сашко.

Една фигура сред търсещите, не спира да е трън в очите и това е именно Александър старши, който сякаш с умисъл, според множество перничани, не спира да дава грешни сигнали като се опитва, да отклонява търсенето. Масово коментарите в социалните мрежи са с обвинителен характер към бащата, а през една от вечерите на търсене, той беше и вербално нападнат от своите съграждани, които директно го попитаха „Казвай, къде го закопа?!“. Напрежението спрямо Цветанов ескалира, когато онзи ден уж се припозна, посочвайки момче, на видима възраст по-голяма от тази на сина му, за неговото дете. Тогава бащата беше обвинен, че с умисъл дава грешна информация.

Пред БНТ и топ криминалистът Ботьо Ботев, изказа своето мнение по казуса: „Лично мен, ме притесняват обясненията на бащата. Има някаква нелогика в неговите действия. Нелогичностите са свързани може би с житието и битието на бащата.“

Според участници в издирването, Александър Цветанов се е държал нелогично, и когато е бил привикан за разпит, като вместо детайлно да даде показания, той е поискал адвокат. „Гузен, негонен бяга“ – в този дух бяха коментарите в социалните мрежи.

От НовинитеДнес смятаме, че след толкова съмнения около бащата на изчезналия Сашко, е дошло времето за насрочване на полиграф, който да опровергае или потвърди подозренията в него.

Снимка: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *