САЩ се намесва в конфликта между Русия и Украйна в Черно море
07.12.2018
Мъж стана жертва на побой в с. Мосомище
07.12.2018

Днес стартира инициативата Дни на донорството в София

Тазгодишното издание на инициативата Дни на донорство ще се проведе в столицата през уикенда 7-9 декември. Събитието има за цел да окаже съдействие на семействата с репродуктивни проблеми и ще се проведе в болница Надежда.

Петък, събота и неделя ще бъдат изпълнени с различни дейности, които ще включат всички бъдещи и настоящи родители, както и техните деца. Медицински специалисти ще разяснят на семействата всичко, което ги интересува за репродуктивното здраве и съвременните начини за справяне с репродуктивните проблеми.

Докато възрастните научават повече за възможностите на модерната медицина, най-малките ще се забавляват с фокуси и тържествена празнична програма с подаръци, раздавани лично от Дядо Коледа.

В неделя лекарите ще проведат безплатни консултации с двойки, които мечтаят да създадат нов живот.

Инициативата Дни на донорство се провежда за шеста поредна година и се грижи за това двойките с проблеми да се срещнат с такива, които са били благословени със своя рожба. Събитието цели не само да даде повече информация на бъдещите родители, но и да ги подкрепи, като ги запознае със семейства, минали по техния път и постигнали успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *