България с най-евтина работна ръка в ЕС
14.07.2016
Нови 50 млн. работни места ще се открият в Китай за периода 2016-2020 г
15.07.2016

Две от звездите на НФЛ се състезават на Световните серии по покер

Антоан Уинфилд и Ричард Сиймор играха в Ден 1А на Главното събитие

По-рано през лятото Калайс Кемпбъл от Аризона Кардиналс се състезава в друг турнир от програмата на Световните серии по покер. Месец по-късно двама други футболисти са в Рио, за да се състезават за златна гривна.

Антоан Уинфилд, който игра за Минесота Вайкингс до 2012, както и бившият футболист от Ню Инглънд Пейтриътс, който също игра преди четири години за отбора си. Двамата бяха сред 764-те играчи, които играха в Ден 1А на събитието с вход от $10,000. Сиймор оцеля и ще се завърне на масите за Ден 2, но Уинфилд нямаше този късмет.

Уинфилд успя да влезе в парите на Event #56 от тазгодишната програма на Световните серии по покер. Той завърши на 231-во място и взе награда от $2,391, което бе първото му кешване в голям турнир. Сиймор досега е с повече опит в покера, т.к. има спечелени $62,617 от различни турнири и е играл в главното събитие и друг път, но все още не е стигал до платените места.

Преди няколко лета, великият Пол Пиърс от NBA почти успя да стигне до парите на главното събитие. Той напусна играта при около 800 оставащи, а в парите успяха да влязат 695 играчи.

Въпреки, че спечели сателит за главното събитие миналият месец, бразилският футболист Неймар не успя да играе, заради спортните си ангажименти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *