Липса на хигиена и учители, заразени с хепатит А, застрашават здравето на ученици в столично училище
12.11.2018
Отново протести в цялата страна: напрежението между демонстрантите и полицията ескалира (ВИДЕО)
13.11.2018

Граждани разкриха крадец преди полицията (ВИДЕО)

Будни граждани, активни в социалната мрежа, успяха да разкрият престъпник преди полицията. Мъжът нееднократно търсел незаключени домове с цел да открадне пари и ценни вещи.

Той обикалял няколко софийски квартала, като всеки път правел едно и също: проверявал дали някой не е пропуснал да заключи вратата си.

Мъжът става известен в Интернет пространството, след като в групата Видяно в София е публикуван запис от видеокамера със сензор за движение, поставена на звънеца на жители на кв. Лагера. Клипът показва как малко след три часа през нощта, крадецът се промъква по етажите на входа и се опитва да влезе в домовете на спящите столичани.

Преди това той успешно задига пари и ценности от други два апартамента. В полицията постъпва сигнал и се води разследване, а през това време записите от видеокамерите на потърпевшите се разпространяват в социалните мрежи.

Докато органите на реда разследват случая, познати на крадеца го познават от записите. Те споделят с останалите потребители, че името на крадеца е Йордан. Негов съсед разказва, че той живее в квартал Редута и наскоро е излязъл от затвора. За него отдавна се говорело, че не си изкарва прехраната по честен начин и вече няколко пъти бил арестуван за грабежи, но откакто бил на свобода говорел, че се е променил и вече бил нов човек.

Активните потребители на социалните мрежи вече активно сътрудничат с полицията за залавянето на крадеца. Той е обявен за издирване по-рано днес.

ВИДЕО: Видяно в София (Lyubomir Kotsov)

‼️Днес рано сутринта в 3:15 часа конкретното заснето лице опитва да влезе в апартамента ми! За мое щастие опита му не е успешен! Квартала е Лагера!‼️‼️След това на видеото се вижда, че прави и друг опит на съседния апартамент!‼️‼️Моля, всеки да сподели видеото, за да стигне до повече хора и да открием конкретното лице! Ако някой го познава нека ми пише на лично съобщение!‼️‼️Благодаря ви приятели!‼️

Публикувахте от Lyubomir Kotsov в Четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *