Изтoчнa Eвpoпa може да се конкурира с Индия и Китай по инвестиции в ИТ сферата
15.02.2019
Нови промени в изборния кодекс предизвикаха спорове в парламента
18.02.2019

Георги Миланов е най-новият член на СОСЗР в район Красна поляна

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва в район Красна поляна прие нов член в редиците си. Георги Миланов се присъедини към най-значимата военно-патриотична организация в България на 13 февруари, когато се състоя месечната среща на сдружението.

Миланов участвал в заседанието, като официален гост на офицерите и сержантите от район Красна поляна и бил предложен за член на Съюза.

Предложението е прието единодушно.

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва има дългогодишна история, чиито корени тръгват от началото на ХХ в. Още тогава организацията залага в основата на дейността си принципите на патриотизма, извънпартийността и самоуправлението.

Целите на съюза се фокусират върху военно-патриотичното възпитание в съвременни условия, както и съхранението и популяризирането на българската военна история и слава. СОСЗР се ползва с авторитета на най-голямата и успешна патриотична организация в страната, която е успяла да си завоюва международна слава.

Най-новият член на Съюза, Георги Миланов изказа своята искрена благодарност за оказаната чест и не пропусна да спомене, че се присъединява към каузата на СОСЗР – да поддържа жив патриотичния дух на младите българи.

Той заяви, че споделя ценностите, допринесли за многобройните успехи на българската армия, а именно морал, почтеност и отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *