Обвиниха Led Zeppelin в кражба на баладата Stairway To Heaven
15.06.2016
Правителството отпуска допълнителни стипендии за децата с изявени дарби
15.06.2016

Българската банда JEREMY? ще подгрява QUEEN в Европа

Остават броени дни до европейското турне на JEREMY? като подгряваща група на QUEEN + Adam Lambert. Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, е била избрана лично от рок легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и оригинално звучене. JEREMY? е и единствената българката група, част от турнето на QUEEN + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт, на който JEREMY? ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на LIFE FESTIVAL OSWIECIM, където бандата ще изпълни хитовете от дебютния си албум „JEREMY?“. Следващото шоу, част от турнето с QUEEN + Adam Lambert, ще е на 21 юни в Букурещ (Румъния).

За българската публика JEREMY? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на QUEEN + Adam Lambert на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни. Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, не изпълнявани до момента пред широка публика, както и най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум.

„За нас е сбъдната мечта да бъдем на една сцена с рок легендите QUEEN. Аз съм изключително повлиян от тях и буквално израснах с музиката им. Имаше определен период от живота ми, когато слушах QUEEN само на плочи и това е един от най-сантименталните ми спомени в музикално отношение“, споделя фронтменът на JEREMY? Ерсин.

„За нас е добра новина, че JEREMY? ще има няколко съвместни изяви с велика група като QUEEN”, коментира Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС, организатор на дългоочакваното шоу. „За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло“, допълва той.

Веднага след приключването на съвместните си участия с QUEEN + Adam Lambert, JEREMY? ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на July Morning (Камен бряг, 30 юни), EXIT 2016 (Novi Sad, Serbia – Fusion Stage, 10 юли), Golden Sands Music Weekends (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *