Коя е най-предпочитаната офис дестинация в София
10.06.2016
Близо 350 проекта за ремонт на храмове кандидатстват за европари
10.06.2016

Инж. Александър Атанасов – „Тяхната държава – Лудница Република България (Абсурдистан) убива нашето земеделие“

Инж. Александър Атанасов е един от видните български експерти в областта на агроекологията и био земеделието. Той е председател на Асоциацията на агроекологичните земеделски производители.

Нашият екип се срещна лично с инж. Атанасов, за да коментира проблемите в българското земеделие. Можете да чуете какво отговори той на въпроса на екипа ни:

„Инж. Атанасов, какви са новостите в българското земеделие, какво се случва в сферата на еврофондовете и в сектора като цяло?

 

1 Comment

  1. Мирослава Асенова каза:

    За пореден път се потвърждава политиката на жесток геноцид върху БГ и българските производители! Унищожаването върви с пълна сила! Страхът, сковал нацията ни трябваше да бъде преодолян още преди 3години! Но у нас всичко се случва с огромно закъснение! Слава богу, че има и истински Човеци, като г-н Атанасов, небоящи се да казват Истината! Силно се надявам, че броят на осъзнатите у над ще расте…И злото ше бъде победено! Няма начин !!! Всички престъпни политици, през всичките тези години ще бъдат наказани! България ще бъде! Поздравления, г-н Атанасов за смелата Ви позиция!, Достоен българин сте! Светлина и Дръзновение по Пътя на Истината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *