Лондон забранява рекламите на вредни храни в градския транспорт
26.11.2018
Протестите в България продължават
27.11.2018

Бракониер преби горски надзирател край Гоце Делчев

Вечерта на 23 ноември горски надзирател е бил пребит на път за дома си. Инцидентът се е случил в с. Баничан, община Гоце Делчев.

Пострадалият разказва, че в петък вечерта се прибирал у дома, когато чул звук от чупене на дърво. Той продължил напред, но след няколко метра се обърнал и видял мъж, който го преследва с дървена греда в ръце. Нападателят посегнал да удари жертвата с гредата, но горският успял да се предпази. След кратка борба обаче насилникът съборил мъжа на земята и продължил побоя.

Мъжът разказва, че загубил съзнание от силната болка или от множеството удари в областта на главата и дори си мислел, че нападателят се опитва да го убие. Агресивният мъж продължил да удря жертва си, докато не се появил друг жител на селото, който прекъснал конфликта.

Веднага на мястото били извикани полиция и Спешна помощ, но по думите на пострадалия нападателят си тръгнал. Мъжът бил настанен в болнично заведение в град Гоце Делчев. Той е приет със счупен крак и множество травми.

Прокуратурата вече се е заела със случая, а жертвата посочи точно кой е отговорен за нападението, извършено срещу него. Той сподели, че това е друг жител на селото, който от близо 10 години се занимавала с бракониерска дейност и неведнъж създавал проблеми на останалите жители.

Пострадалият разказва, че това не е първият случай, при който бракониерът го е нападал. Преди 4 години при съвместна акция с полицията горският надзирател е бил нападнат, като в опит да се защити е прострелял нападателя си в крака. Той изрази подозрения, че атаката от миналата седмица е отмъщение за свадата им отпреди няколко години.

В същото време според горския надзирател в момента човекът, счупил крака му, не е задържан от полицията и се разхожда спокойно по улиците на селото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *