Експерти очакват възстановяването на еврозоната да подкрепи ръста на експорта
03.06.2016
Най-много проекти за енергетиката и технологии се подават по план „Юнкер“
03.06.2016

Азиатска хотелска верига с първа европейска инвестиция в България

Водещата световна хотелска верига „Swiss-Belhotel International” ще ребрандира Гранд Хотел Димят във Варна, който вече ще се казва Swiss-Belhotel & Spa Varna. Това е първата инвестиция на азиатците в Европа.

„Започнахме в Азия, разширихме присъствието си в Австралия и Нова Зеландия, а от по-скоро и в Близкия изток, за да съберем в портфолиото си 135 хотела, курорти и проекти по целия свят”, коментира Гавин Фол – Председател и Президент на „Swiss-Belhotel International”.

Договорът за управление следва откриването през 2015 година на европейската централа на „Swiss-Belhotel International” в Гърция, като по този начин хотелската верига разширява позициите си в четвърти регион от света след Азия, Тихоокеанския регион и Близкия изток.

Swiss-Belhotel International има за цел да повиши стандарта на Swiss-Belhotel & Spa Varna, чрез въвеждането на обучителни програми за служителите, както и развитие на висококачествени кулинарни концепции по отношение на ресторанта, конферентните и банкетните зали.

Swiss-Belhotel & Spa Varna е 4-звезден, разполага със 74 стаи, две конферентни зали, бална зала и аудитория със 142 места, SPA център с 12-метров закрит басейн, пет масажни стаи, термална зона със сауна и лед терапия, солна стая за релакс и анти- стрес, фитнес зала и разнообразни кални и солни терапии, уникални за черноморския регион.

Swiss-Belhotel International е основана през 1987, като първоначално започва дейността си на територията на Китай, а след това се разраства в цяла Азия и Близкия изток. В момента компанията управлява над 135 хотела в Индонезия, Малайзия, Филипините, Австралия, Виетнам и др. Swiss-Belhotel International е една от най-бързо растящите групи за управление на хотели. До края на 2016 компанията има за цел да придобие още 120 имота по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *