Скандалната татуировка на Огито от Бургас се появи на Седмицата на модата в Токио (Снимки)
31.10.2018
Убиецът Викторио с два поста на траурни ленти, дни преди зверското убийство (снимки тук)
31.10.2018

Агресия на пътя: ожесточено сбиване между шофьори на кръстовище в столицата (ВИДЕО)

Поредният случай на насилие и агресия по българските пътища взриви социалните мрежи по-рано днес. Видеото беше разпространено в медийното пространство от очевидец, който успял да заснеме боя между трима участници в движението в София. Инцидентът се е случил на кръстовището на бул. Сливница и улица Опълченска, близо до центъра на града.

От записа не става ясно каква е причината за спора и кой е виновникът в случая. Кадрите показват трима мъже, които се бият ожесточено на пътното платно между останалите автомобили. Един от тях нанася удари с помощта на оръжие, напомнящо палка.

Видеото провокира обществения интерес, тъй като то е поредното доказателство за проблемната ситуация по българските пътища. Агресията сред българските шофьори се е превърнала в обичайно явление, а скорошно изследване сочи, че рисковите водачи в страната са повече от 100 хиляди. Притеснителната тенденция споровете, възникнали по българските улици, да бъдат решавани с физическа саморазправа изглежда не спира да прогресира.

Видеото е изпратено от зрител на сутрешния блок на NOVA, в рамките на рубриката „Моята новина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *