Изнудваческа бригада тормози жителите на селата около Карлово
08.11.2018
Как се става известен в България според Башар Рахал и Алма Матер? (ВИДЕО)
09.11.2018

Агресия в училище: учител удрял шамари на шестокласник

Пореден случай на агресия в училище, но този път от страна на учител, се разиграл в село Дебрен. Родителите на пострадалото дете се оплакали, че един от преподавателите в учебното заведение набил сина им, като според шестокласника причина за физическата агресия била изтървана на пода гъба за почистване на дъска. Ученикът разказва, че учителят го стиснал за врата и му ударил шамар. Инцидентът се разиграл пред една от класните стаи.

Първоначално обвиненията бяха приети със скептицизъм, тъй като по-рано тази седмица имаше подобна ситуация, при която се оказа, че ученикът и родителите му са измислили своя версия за побой, за да злепоставят преподавател в столично училище.

Учебното заведение в село Дебрен все още не е излязло с официално заявление по повод на случилото се, но към момента не отрича обвиненията. Според ръководството учителят стиснал шестокласника в опит да установи ред в класа. Той бил изключително притеснен, тъй като не изключвал възможността да не е преценил силата, с която стиснал момчето, и наистина съжалявал за начина, по който се е опитал да овладее ситуацията.

На преподавателя му предстои да даде писмени обяснения за инцидента. Едва след това училището ще обяви официалното си становище по случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *